Fysio Alphen

Fysio Alphen

Privacy verklaring en huisreglement

PRIVACYVERKLARING

Wij vinden het van belang dat we op een goede en betrouwbare manier met uw gegevens omgaan. Dat is ook wettelijk verplicht gesteld. In samenwerking met Alphen op één Lijn hebben wij een privacyverklaring opgesteld. Wij hebben deze verklaring in juli 2020 geactualiseerd. In de privacyverklaring kunt u alles vinden over hoe wij met uw gegevens omgaan.

Fysio Alphen is, in de zin van de privacywetgeving (AVG), verantwoordelijk voor de verwerking van de persoonsgegevens wat in de praktijk plaatsvindt.

In het onderstaand document vindt u terug op welke wijze we met uw gegevens omgaan. U kunt hierbij denken aan onderlinge waarneming bij vakantie of ziekte, samenwerking met andere fysiotherapeuten, beveiliging van de ICT-voorzieningen, stagiaires en ketenzorg bij chronische aandoeningen.

Mocht u vragen hebben over de verklaring of over uw privacy, of een klacht of verbeterpunt, dan kunt u contact opnemen met de coördinator gegevensbescherming van onze praktijk, Mendie Kraaij, via admin@fysioalphen.nl. Ook beschikken wij via Alphen op één Lijn over de wettelijk verplichte functionaris gegevensbescherming (FG).

Onze volledige privacyverklaring kunt u hier downloaden.

HUISREGLEMENT 

Omdat er in de praktijk meerdere clienten aanwezig zijn, is er door de praktijk een huisreglement opgezet om ongelukken, incidenten en verwarring te voorkomen met als doel om voor zowel de clienten, bezoekers als voor de medewerkers een veilige en prettige omgeving te creeren en te houden.

Onze volledige huisregelement kunt u hier downloaden.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

COOKIE VERKLARING

Fysio Alphen maakt gebruik van cookies om de website goed te laten functioneren. We delen deze informatie met derden voor verbetering van de site, ads & statistieken.

We gebruiken hiervoor o.a.:

  • Google Analytics, Tag Manager, AdWords
  • Facebook PixelNieuws

Meer nieuws