Sport revalidatie

Sportrevalidatie richt zich op fysiotherapie bij (top)sporters. Dit kan bijvoorbeeld een revalidatie van een blessure zijn die men heeft opgelopen tijdens het sporten. Maar een sportgerichte aanpak kan tevens zijn voor diegene die een topprestatie wil neerzetten en zich daarop wil voorbereiden. Ook kunnen wij u weer op uw oude sportniveau helpen na een operatie zoals een voorste kruisbandoperatie, meniscusoperatie of een andere operatie.

WERKWIJZE SPORTREVALIDATIE

Samen met onze sportfysiotherapeut zal een persoonlijk behandelplan worden opgesteld. In dit behandelplan worden verschillende subdoelstellingen gemaakt om het hoofddoel te kunnen behalen. Voor het bepalen van het beginniveau en het optimaal kunnen bereiken van het gewenste eindniveau, zullen er gedurende de revalidatie verschillende evaluatiemomenten plaatsvinden. Samen met de sportfysiotherapeut zal voortdurend gereflecteerd worden tijdens de revalidatie.

Daar waar nodig gebruiken wij verschillende soorten apparatuur, medical taping of andere specialisaties om u weer snel ‘at the top of your game’ te krijgen. Sport is onze drijfveer. Sportrevalidatie is onder andere geschikt voor:

  • Sportblessures
  • Klachten waardoor u niet meer kunt sporten
  • Blessurepreventie

Wilt u meer weten over sportrevalidatie? Neem contact op met de praktijk, onze sportfysiotherapeut Marc Kraaij en Rik Verboom, sportfysiotherapeut in opleiding vertellen u er graag meer over!