Fysio Alphen

Fysio Alphen

Sport revalidatie

Sportrevalidatie richt zich op fysiotherapie bij (top)sporters. Dit kan een revalidatie van een blessure zijn die men heeft opgelopen tijdens het sporten. Maar een sport gerichte aanpak kan tevens zijn voor diegene die een topprestatie wil neerzetten en zich daarvoor wil voorbereiden. Ook kunnen wij u weer op uw oude sportniveau helpen na een operatie zoals een voorste kruisband operatie, meniscus ingreep of een andere operatie.

WERKWIJZE SPORTREVALIDATIE

Samen met onze sportfysiotherapeut zal er een persoonlijk behandelplan worden opgesteld. In dit behandelplan worden er verschillende subdoelstellingen gemaakt om het hoofddoel te kunnen behalen. Voor het bepalen van het begin niveau en het optimaal kunnen bereiken van het gewenste eindniveau, zullen er gedurende de revalidatie verschillende evaluatiemomenten plaatsvinden. Samen met de sportfysiotherapeut zal er voortdurend gereflecteerd worden tijdens de revalidatie.

Daar waar nodig gebruiken wij verschillende soorten apparatuur, Medical Taping of andere specialisaties om u weer snel ‘at the top of your game’ te krijgen. Sport is onze drijfveer. Sportrevalidatie is onder andere geschikt voor:

  • Sport blessures
  • Klachten waardoor je niet meer kunt sporten
  • Blessure preventie

Wilt u meer weten over sportrevalidatie? Neem contact op met de praktijk, onze sportfysiotherapeut Sebastiaan Vrijlandt vertelt u er graag meer over!

Nieuws

Meer nieuws