• Fysiotherapie<br> met aandacht

  Fysiotherapie
  met aandacht

  Fysio Alphen

  Sterrenlaan 168

  2402 BC Alphen aan den Rijn

  0172 - 445600

  E-mail: info@fysioalphen.nl

 • Wij helpen<br>je weer bewegen

  Wij helpen
  je weer bewegen

  Fysio Alphen

  Sterrenlaan 168

  2402 BC Alphen aan den Rijn

  0172 - 445600

  E-mail: info@fysioalphen.nl

Partners

Een goede kwaliteit van onze zorg en dienstverlening is voor ons heel belangrijk en daarom werken wij samen met een groot aantal partners & andere zorgverleners.

Annatommie mc

Annatommie mc biedt sinds 2003 hoogwaardige verzekerde zorg ter voorkoming en genezing van bewegingsklachten. In zes medische centra in het land werken orthopedische chirurgen nauw samen met Fysio Alphen.

Rijnlandziekenhuis Afdeling pijnbehandelcentrum

Alrijne ziekenhuis Afdeling pijnbehandelcentrum

In het pijnbehandelcentrum van het Alrijne Ziekenhuis werken enthousiaste specialisten die een geheel scala aan moderne technieken van pijnbestrijding toepassen. Waar nodig worden hierbij andere artsen, fysiotherapeuten en/of psychologen betrokken om u zodoende van de beste zorg te kunnen voorzien.

Claudicationet

Claudicationet

ClaudicatioNet is een geïntegreerd zorgnetwerk dat patiënten, fysiotherapeuten, huisartsen en vaatchirurgen met elkaar in contact brengt. ClaudicatioNet streeft naar transparante en hoogwaardige zorg voor alle patiënten met perifeer vaatlijden in Nederland.

FYS OPTIMA

Fys'Optima

Fys'Optima is een organisatie met meer dan 250 praktijklocaties voor fysiotherapie. Daarom is er altijd een Fys'Optimapraktijk bij je in de buurt. Als patiënt ervaar je het verschil doordat we je naast een doelgerichte behandeling ook een buitengewone servicekwaliteit bieden.

Fysionair: Samen sterker in bewegen

Fysionair: Samen sterker in bewegen

Fysionair staat voor een breed aanbod van kwaliteitszorg op (para)medisch terrein. We willen ons daarbij onderscheiden door bundeling van kennis en vaardigheden op het gebied van vragen en problemen van de bewegende mens. De mens die zich, met zijn eigen beweegredenen en bewogenheid, beweegt in zijn eigen leefwereld. Samen met onze patiënten/cliënten kunnen wij een op maat gemaakte behandeling, training of reïntegratie ontwikkelen. Zo creëren we een zo optimaal en gezond mogelijk lichamelijk en mentaal functioneren, zowel binnen de werkomgeving als in de privé-sfeer.

Handtherapie en plastische chirurgie

Handtherapie en plastische chirurgie

De afdeling plastische chirurgie houdt zich bezig met diverse soorten plastische chirurgie, zoals reconstructieve en handchirurgie. Indien het behandelplan het vereist vindt er samenwerking plaats met praktijk Fysio Alphen.

SAF: Stichting Alphense Fysiotherapeuten

SAF: Stichting Alphense Fysiotherapeuten

Wij werken samen met diverse partners in Alphen aan den Rijn via de Stichting Alphense Fysiotherapeuten. De stichting werkt samen met verschillende zorgverleners.

Stel uw vraag aan onze specialist

Komen bovenstaande klachten bekend voor of wijken deze af?
Stel uw vraag hieronder, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Marc Kraaij Manueel therapeut

Nieuws

2018-12-17

Andere openingstijden tijdens de feestdagen

Tijdens de feestdagen heeft de praktijk andere openingstijden. Tijdens de kerstdagen zijn we gesloten. U kunt ons wel bereiken op maandag 24 december en natuurlijk weer op donderdag 27 december. Maandag 31 december zijn we gesloten.

2018-12-17

Feestdagen

Iedereen fijne feestdag namens het gehele Fysio Alphen team

Neem contact op

0172 - 44 5600

Of stuur een email

> Gebruik het formulier