• Fysiotherapie<br> met aandacht

  Fysiotherapie
  met aandacht

  Fysio Alphen

  Sterrenlaan 168

  2402 BC Alphen aan den Rijn

  0172 - 445600

  E-mail: info@fysioalphen.nl

 • Wij helpen<br>je weer bewegen

  Wij helpen
  je weer bewegen

  Fysio Alphen

  Sterrenlaan 168

  2402 BC Alphen aan den Rijn

  0172 - 445600

  E-mail: info@fysioalphen.nl

Kwaliteit

De fysiotherapeuten van Fysio Alphen zijn geregistreerd in het BIG register (www.bigregister.nl) en het Nederlandse kwaliteitsregister voor fysiotherapeuten (www.kngf.nl). Dit betekent dat wij voldoen aan de kwaliteitseisen en richtlijnen van het KNGF.

HKZ

Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector

Wij zijn sinds juni 2009 HKZ-gecertificeerd. Dit houdt in dat de praktijk aan alle hoge normen van het kwaliteitsmanagementsysteem voldoet. Voor deze certificering zijn alle zaken in de bedrijfsvoering, zoals 100% patiënten registratie, rapportage, protocollen en werkwijzen, vastgelegd.
Het HKZ-certificaat is een kwaliteitskeurmerk dat ook wel bekend is onder de naam ISO-9001.

PlusPraktijk

PlusPraktijk Fysio AlphenSinds 12 april 2013 zijn wij een PlusPaktijk. Hier hebben wij samen hard voor gewerkt en wij zijn er dan ook bijzonder trots op!

PlusPraktijken zijn fysiotherapiepraktijken die niet alleen voldoen aan alle kwaliteitseisen van de eigen beroepsvereniging, maar een stap verder gaan in het hoog kwalitatief behandelen van patiënten. Bij de kwaliteitseisen gaat het om bijvoorbeeld de deskundigheid van de fysiotherapeuten, het resultaat van klanttevredenheidsonderzoeken en het op orde hebben van alle procedures in de praktijk zoals klachtenafhandeling en hygiëne. Ook het inzichtelijk maken van het aantal behandelingen voor een bepaalde lichamelijke klacht en de verbetering van de klachten middels metingen en vragenlijsten horen hierbij. Andere voordelen van een PlusPraktijk zijn de ruime openingstijden, de bereikbaarheid en de wachttijd.

AA status bij Zorg en Zekerheid

AA praktijk Fysio Alphen

Fysio Alphen heeft voor 2013 bij zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid de AA status verkregen. Deze status is een bewijs voor het voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen binnen de fysiotherapie.

Kwaliteit en Fysio Prestatie Monitor

Een goede kwaliteit van onze zorg en dienstverlening is voor ons heel belangrijk. Wij toetsen deze kwaliteit dan ook op continue basis. Hiermee streven wij er naar om de kwaliteit van zorg vanuit uw optiek als patiënt, te verbeteren. Uw mening is dus belangrijk!

Qualizorg

Om te meten wat u als patiënt heeft ervaren met betrekking tot kwaliteit en zorgverlening binnen onze praktijk, verstuurt een onafhankelijk en geaccrediteerd meetbureau, genaamd Fysio Prestatie Monitor (Qualizorg BV), dagelijks vragenlijsten naar patiënten die binnen onze praktijk zijn behandeld en vrijwillig deelnemen aan dit onderzoek.

Fysio Prestatie Monitor

Met de Fysio Prestatie Monitor waarborgen wij uw anonimiteit en de kwaliteit van de meting. Uw ingevulde vragenlijst wordt dus anoniem verwerkt. Dit betekent dat niemand ooit zal weten wie welke antwoorden heeft gegeven. De gegevens worden niet voor een ander doel gebruikt dan voor het toetsen van de kwaliteit van de verleende zorg. Invullen is vrijwillig en heeft geen enkele invloed op de zorg die u (of uw kind) krijgt. Het kost u ongeveer 10-15 minuten om de vragenlijst in te vullen.

Klachten

Natuurlijk doen u wij er alles aan om de behandeling en het contact zo vlot en prettig mogelijk te laten verlopen. Toch kan het gebeuren dat u een klacht heeft over de behandeling van uw fysiotherapeut. Een andere mogelijkheid is dat u ontevreden bent over de manier waarop uw fysiotherapeut of zijn medewerker met u omgaat. Dan is het goed om uw klacht kenbaar te maken. Niet alleen voor uzelf, maar ook voor andere patiënten en voor de kwaliteit van de fysiotherapie.

U kunt u klacht melden bij uw fysiotherapeut of bij een van de maatschap leden van de praktijk.
Wij nemen iedere klacht serieus en behandelen deze volgens de richtlijnen van onze brancheorganisatie: het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Meer informatie hierover kunt u opvragen bij de receptie.

Stel uw vraag aan onze specialist

Komen bovenstaande klachten bekend voor of wijken deze af?
Stel uw vraag hieronder, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

David van Santen Oncologisch fysiotherapeut

Nieuws

2018-12-17

Andere openingstijden tijdens de feestdagen

Tijdens de feestdagen heeft de praktijk andere openingstijden. Tijdens de kerstdagen zijn we gesloten. U kunt ons wel bereiken op maandag 24 december en natuurlijk weer op donderdag 27 december. Maandag 31 december zijn we gesloten.

2018-12-17

Feestdagen

Iedereen fijne feestdag namens het gehele Fysio Alphen team

Neem contact op

0172 - 44 5600

Of stuur een email

> Gebruik het formulier