Bezoek Kliniek voor De Hand en Pols bij Fysio Alphen

04/08/2023 / 23/04/2024

Binnen Fysio Alphen beschikken wij over 4 handtherapeuten (vanaf oktober 5). Dit heeft er mede voor gezorgd dat wij steeds meer samenwerken met hand- en polsspecialisten zoals: Kliniek Voor De Hand en Pols. Samen met de specialisten hebben wij afgelopen mei en juni nascholing georganiseerd voor o.a. huisartsen, omtrent injecteren bij hand- en polsklachten. Hieruit is het vooruitstrevende idee ontstaan om een hand-/polspoli te realiseren binnen Alphen aan den Rijn. Mede met het oog op de speerpunten van Anderhalvelijnszorg: zorg dichtbij, nauwe samenwerking en hoge kwaliteit van de zorg.
 
Wat betekent dat voor u?
Kliniek Voor de Hand en Pols start met tweemaal per maand op woensdag- of vrijdagmiddag een poli, zo kan de patiënt met een relatief korte wachttijd, binnen 2 weken, in Alphen aan den Rijn terecht bij een medisch specialist.
Afspraken zullen plaatsvinden in de praktijk van Fysio Alphen aan de Lupinesingel 83.
 
Wij zijn trots op deze nieuwe samenwerking. Voor iedereen zijn zulke korte lijnen fijn, er is zo meer ruimte voor het delen van kennis en het overleggen over een behandeling en dat komt de zorg aan u ten goede.
Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met onze praktijk.

Nieuws