• Fysiotherapie<br> met aandacht

  Fysiotherapie
  met aandacht

  Fysio Alphen

  Sterrenlaan 168

  2402 BC Alphen aan den Rijn

  0172 - 445600

  E-mail: info@fysioalphen.nl

 • Wij helpen<br>je weer bewegen

  Wij helpen
  je weer bewegen

  Fysio Alphen

  Sterrenlaan 168

  2402 BC Alphen aan den Rijn

  0172 - 445600

  E-mail: info@fysioalphen.nl

Fysio bij BPPD/duizeligheid

Bij Fysio Alphen beschikken we sinds kort over een gecertificeerde BPPD therapeut. Sofie Zuidam heeft onlangs haar opleiding in voltooid . Zij beschikt over speciafieke vaardigheden die zij kan toepassen bij uw klachten.

Benigne paroxysmale positieduizeligheid, kortweg vaak BPPD genoemd, kenmerkt zich door een acute draaiduizeligheid welke ontstaat door bewegingen van het hoofd. De duizelingen zijn intens maar van een korte duur, ook kan er een misselijk gevoel worden ervaren.

De behandeling van de BPPD vindt plaatst door het herpositioneren van de oorkristallen middels een bij u aansluitende manoeuvre. Er worden achtereenvolgens een aantal draaiingen met het hoofd gemaakt welke er in resulteren de kristallen zich weer naar het juiste deel binnen het vestibulaire orgaan bewegen. Deze manoeuvre kan een aantal malen herhaald moeten worden voor het juiste resultaat. Tezamen met de therapie krijgt u een aantal thuisoefeningen en leefregels mee. Dit geheel moet er voor zorgen dat u op termijn niet meer duizelig bent, waardoor u het normale functioneren weer kunt oppakken.

Maak een afspraak om uw duizeligheidsklachten te verhelpen! Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer: 0172 - 445600 of u kunt een mail sturen naar info@fysioalphen.nl

 

 

 

 

 

 

 

Stel uw vraag aan onze specialist

Komen bovenstaande klachten bekend voor of wijken deze af?
Stel uw vraag hieronder, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Marc Kraaij Fysiotherapeut

Nieuws

2018-10-30

Orofaciaal fysiotherapeut (kaakfysiotherapie) bij Fysio Alphen per 1 november

Vanaf 1 november komt Monique Smeets ons team versterken. Zij is al ruim 12 jaar gespecialiseerd als orofaciaal fysiotherapeut (kaakfysiotherapeut) en weet dus alles van kaken en wat hiermee in verbinding staat. Heeft u kaakklachten, hoofdpijn, dicht gevoel in de oren, kiespijn, slik of kauwklachten? Wellicht kan Monique u hierbij helpen.

2018-08-22

For You

Kanker is een ingrijpende ziekte. Tijdens en na de behandeling kun je last krijgen van allerlei klachten ten gevolge van de kanker zelf of ten gevolge van de medische behandeling van kanker. Dit kan zorgen voor belemmeringen in het dagelijks functioneren, op het werk, tijdens het sporten en zelfs op emotioneel en sociaal vlak. Oncologiefysiotherapie draagt bij aan je herstel en heeft een gunstige invloed op je psychische draagkracht. U kunt meer lezen over Fysio Alphen en de oncologische zorg die wij bieden.

Neem contact op

0172 - 44 5600

Of stuur een email

> Gebruik het formulier