• Fysiotherapie<br> met aandacht

  Fysiotherapie
  met aandacht

  Fysio Alphen

  Sterrenlaan 168

  2402 BC Alphen aan den Rijn

  0172 - 445600

  E-mail: info@fysioalphen.nl

 • Wij helpen<br>je weer bewegen

  Wij helpen
  je weer bewegen

  Fysio Alphen

  Sterrenlaan 168

  2402 BC Alphen aan den Rijn

  0172 - 445600

  E-mail: info@fysioalphen.nl

Fysio bij BPPD/duizeligheid

Bij Fysio Alphen beschikken we sinds kort over een gecertificeerde BPPD therapeut. Sofie Zuidam heeft onlangs haar opleiding in voltooid . Zij beschikt over speciafieke vaardigheden die zij kan toepassen bij uw klachten.

Benigne paroxysmale positieduizeligheid, kortweg vaak BPPD genoemd, kenmerkt zich door een acute draaiduizeligheid welke ontstaat door bewegingen van het hoofd. De duizelingen zijn intens maar van een korte duur, ook kan er een misselijk gevoel worden ervaren.

De behandeling van de BPPD vindt plaatst door het herpositioneren van de oorkristallen middels een bij u aansluitende manoeuvre. Er worden achtereenvolgens een aantal draaiingen met het hoofd gemaakt welke er in resulteren de kristallen zich weer naar het juiste deel binnen het vestibulaire orgaan bewegen. Deze manoeuvre kan een aantal malen herhaald moeten worden voor het juiste resultaat. Tezamen met de therapie krijgt u een aantal thuisoefeningen en leefregels mee. Dit geheel moet er voor zorgen dat u op termijn niet meer duizelig bent, waardoor u het normale functioneren weer kunt oppakken.

Maak een afspraak om uw duizeligheidsklachten te verhelpen! Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer: 0172 - 445600 of u kunt een mail sturen naar info@fysioalphen.nl

 

 

 

 

 

 

 

Stel uw vraag aan onze specialist

Komen bovenstaande klachten bekend voor of wijken deze af?
Stel uw vraag hieronder, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sebastiaan Vrijland Sportfysiotherapeut

Nieuws

2018-12-17

Andere openingstijden tijdens de feestdagen

Tijdens de feestdagen heeft de praktijk andere openingstijden. Tijdens de kerstdagen zijn we gesloten. U kunt ons wel bereiken op maandag 24 december en natuurlijk weer op donderdag 27 december. Maandag 31 december zijn we gesloten.

2018-12-17

Feestdagen

Iedereen fijne feestdag namens het gehele Fysio Alphen team

Neem contact op

0172 - 44 5600

Of stuur een email

> Gebruik het formulier