• Sportfysio<br>voor herstel<br> en verbetering<br>van sportprestaties

  Sportfysio
  voor herstel
  en verbetering
  van sportprestaties  Fysio Alphen

  Sterrenlaan 168

  2402 BC Alphen aan den Rijn

  0172 - 445600

  E-mail: info@fysioalphen.nl

 • Verbeter sportprestaties<br>met gerichte<br>sportfysiotherapie

  Verbeter sportprestaties
  met gerichte
  sportfysiotherapie
  Fysio Alphen

  Sterrenlaan 168

  2402 BC Alphen aan den Rijn

  0172 - 445600

  E-mail: info@fysioalphen.nl

Sportfysiotherapie

Heeft u een blessure opgelopen tijdens het sporten en u wilt zo snel mogelijk weer uw sport kunnen beoefenen? Of blijft u pijnklachten houden tijdens het sporten? Dan kan sportfysiotherapie de uitkomst bieden. Ook wanneer u niet sport maar dit wel zou willen kunt u bij ons terecht: hoe pakt u dit aan? Welke bewegingsprogramma's zijn voor u geschikt? Ook als u een chronische ziekte of handicap heeft. De sportfysiotherapeut helpt u als u een blessure hebt of overtraind bent. U wilt natuurlijk zo snel mogelijk weer aan de slag. Desnoods met een alternatief trainingsschema, maar u wilt blijven sporten als dat kan en uw conditie behouden. Sportfysiotherapie kan u daar de juiste behandeling voor bieden.

Klachten

 • Sportblessures
 • Hielspoor/fasciitis plantaris
 • Achillespeesontsteking/Achillodyne
 • Scheenbeenvliesontsteking/Shin-splints
 • Hamstring blessures
 • Kniebanden/enkelbanden blessures
 • Meniscus problemen
 • Zweepslag

Behandeling

Er zijn verschillende behandelmogelijkheden zoals programma’s met of zonder gebruik van trainingsapparatuur. Braces of taping, mobiliserende technieken en diverse ondersteunende behandelapparatuur kunnen ook deel van de behandeling uitmaken. De sportfysiotherapeut traint u sport specifiek en functioneel, zodat u kunt herstellen tot op uw oorspronkelijke sportniveau. Hij of zij overlegt desnoods met uw trainer over een aangepast trainingsschema. U merkt dat u een stuk makkelijker praat met een specialist die u als sporter benadert.

Eerste bezoek

Tijdens het eerste bezoek zal er een sportfysiotherapeutisch onderzoek plaats vinden. Daarna zal de sportfysiotherapeut met u het behandelplan en de behandeldoelen doornemen. Er wordt met u besproken wat de behandeling inhoudt en hoe lang de behandelperiode gaat duren. Het behandelplan is vooral gericht op een verantwoorde en vlotte terugkeer naar de door u beoefende sport.

De sportfysiotherapeut van Fysio Alphen is Marc Kraaij, hij is geregistreerd bij de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie in de Sportgezondheidszorg.

NVFS

Stel uw vraag aan onze specialist

Komen bovenstaande klachten bekend voor of wijken deze af?
Stel uw vraag hieronder, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Marc Kraaij Sport fysiotherapeut

Nieuws

2018-12-17

Andere openingstijden tijdens de feestdagen

Tijdens de feestdagen heeft de praktijk andere openingstijden. Tijdens de kerstdagen zijn we gesloten. U kunt ons wel bereiken op maandag 24 december en natuurlijk weer op donderdag 27 december. Maandag 31 december zijn we gesloten.

2018-12-17

Feestdagen

Iedereen fijne feestdag namens het gehele Fysio Alphen team

Neem contact op

0172 - 44 5600

Of stuur een email

> Gebruik het formulier