Fitness fit en vitaal

Fysio Fitness is alleen mogelijk op onze locatie aan de Sterrenlaan!

Fysio Fitness is een persoonlijk, op maat gemaakt trainingsprogramma voor mensen met specifieke klachten of een blessure. Onder begeleiding van een fysiotherapeut traint u op een verantwoorde manier uw lichaam. Uw conditie en uithoudingsvermogen verbeteren en u leert beter om te gaan met uw blessure of aandoening. Met Fysio Fitness verminderen de klachten of worden ze zelfs geheel verholpen. Fysio Fitness houdt rekening met de belastbaarheid van uw lichaam en individuele blessures. Een fysiotherapeut begeleidt de groep en zorgt voor een geleidelijke opbouw van uw trainingsprogramma. Op deze manier voorkomt u dat klachten terugkomen of dat u ze krijgt. Dit geldt zowel op korte als op lange termijn.

 

Tip van Anne-Fleur

Geen zin om te sporten vandaag? 

Ga een half uurtje stevig wandelen. Zo heb je wel beweging gehad vandaag én je voelt je daarna een stuk beter!

VOOR WIE IS FYSIO FITNESS?

Fysio Fitness is geschikt voor iedereen die na een blessure weer graag wil gaan sporten of het sporten na lange tijd weer wil oppakken. Ook mensen met uiteenlopende aanhoudende aandoeningen kunnen veel baat hebben bij Fysio Fitness. Past de sportschool niet goed bij u, maar wilt u toch aan uw lichaamsconditie werken, dan kunt u uitstekend bij ons komen trainen. Wanneer u niet van een teamsport houdt, maar het wel leuk vindt om in groepsverband iets aan uw gezondheid te doen, is Fysio Fitness een goed alternatief.

HOE ZIET EEN FYSIO FITNESS TRAINING ERUIT?

Voordat u de training mag starten zal er eerst een intake plaatsvinden. In deze intake worden een aantal testen en metingen afgenomen. Aan de hand van deze gegevens wordt uw persoonlijke oefenprogramma samengesteld. Tijdens de training wordt gewerkt in kleine groepen van 6 tot maximaal 8 personen, waarbij iedereen traint volgens een individueel programma. Dit alles gebeurt onder begeleiding van een fysiotherapeut.

OVERIGE INFORMATIE

  • U heeft geen verwijzing van de huisarts nodig om bij ons te trainen.
  • De training vindt plaats in de fitnesszaal van de praktijk. 
  • Kleedkamers en douches zijn aanwezig. 
  • Sportkleding en schoenen met witte zolen zijn verplicht. 
  • Fysio fitness wordt niet vergoed door de zorgverzekering. (Informeer bij uw zorgverzekeraar)